Røgalarmer er designet til at have en funktion – også når batterierne pilles ud

Det var tilfældet en nat, at en høj sound overdøvede alt andet. Min primære idé gik på, at det var ovenud anstrengende, for havde følelsen af at være segnefærdig, og kunne kun tænke på at sove. Efterfølgende slår det mig, at det er min handlekraftige røgalarm, der er blevet aktiv. Igen er min primære tanke ikke at undfly, uanset at en brugelig røgalarm skal udfylde den funktion at advare om snarlig knibe. Min impulsive indskydelse var til gengæld: den røgalarm er særdeles påtrængende!

Undertegnede erkender, at min dugfriske røgalarm kun er sønderrevet, da jeg omgående erfarer, at det ej er ildspåsættelse, der har sat den i gang dens udløsnig. Det er nautrligt en nydelse at finde ud af, at min røgalarm bare startede ved en skønhedsfejl. Til trods for det fortsætter min røgalarm ved med at være træls. Røgalarmer » http://www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html, er naturligvis indbygget således, at de ikke blot kan afbrydes. Røgalarmer er designet til for evigt at være vagtsom. Da jeg erkender, at min røgalarm er gået i gang, på grund af den savner batteri, er min opmuntring indledningsvis voldsom. Da jeg umiddelbart der efter erkender, at røgalarmer er produceret på den måde, at dens advarsel ikke slukkes, når batteriet tages ud, føler jeg mig en smule dødtræt.

Det er pærelet erkendt for mig det snedige i således, som røgalarmer er designet. Men alligevel kan jeg ikke skrive i glemmebogen, hvorlunde min røgalarm massakrerede den halve nat! Jeg kunne slet og ret ikke afbryde min røgalarm, upåagtet mange stædige forsøg. Nu til dags priser jeg mig begribeligvis beæret over, at der ikke var flammer i mit bo, samtidig med er jeg tilfreds over, hvor alle tiders røgalarmer er lanceret!