Sammen med lunt børnetøj designet af Little Pieces omgår søde rollinger at fryse om fusserne.

Stormvejret trækker ind over landet. Dét er samtidig en profeti om den fase, som vi har i vente. Det kommende tidsrum vil uden tvivl blive tænderklaprende, og mange forældre køber værdifuldt tøj til de små pus fra f.eks. Retour samt Little Pieces, for, at de små pus ik’ skal blive kolde.

Men jeg vil have mod til at hævde det syn, at mor og far tillige besidder luskede ideer med i deres overvejelser, når de køber på kostbart klæder i overdrevet grad. For langt de fleste handler det også om, at de efterstræber at klæde deres børn på med bekosteligt børnetøj skabt af børnetøjsbrands såsom Retour samt Pom Pom. Utallige forældre begærer netop at have smarte børn. Små pus ér & vil altid være en direkte forlængelse af deres ophav. & rollinger ikædt dyrebart tøj fra f.eks. Reima og Zadig & Voltaire afspejler forældre, der lever et formidabelt liv. & hvem vil ik’ godt symbolisere det… efterstræber langt de fleste at reflektere, at vores familie er en sådan familie, der kan efterleve alle de normer, der eksisterer…

I en vilkårlig skole vil alle af den grund kunne hitte fantastisk pæntklædte børn klædt i børnetøj fra Mini a Ture og Little Pieces. Der er naturligvis nul og nix galt med at købe kvalitetstøj til børn, men utallige frygter, at dét kan blive dubiøst. Det kan resulterer i en sag imellem fædre og mørdre, hvormed rollingerne tages som fanger. Researchere synes, at man skal købe dejligt tøj til rollingerne for deres skyld, fordi dét er rart at hoppe i, og har en ekstrem durabilitet, men ikke for, at børnene skal være en brik i en kamp, de ik’ har valgt at være en spiller i. Afslutningsvis vil vi plædere for, at forældre rejser forlangender til de kostbare børnetøjsbrands som f.eks. Mini a Ture & Zadig & Voltaire. Påkræv at der med den temmelig betragtelige takst er medfuldt af tanke for den omkringliggende natur og produktionsforhold.