Skal du investere i plastpaller eller træemballage? Bliv informeret om rådgivning her

I indlægget her ses der både på træemballage » www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller og plastpaller. Alt afhængig af de transporterede varer ogtransportmetoden, er det jo selvsagt ej alle paller, som slår til. At europallerne gavner naturen, bliver en af de helt store gode ved træemballage. Brug af træemballage nedsætter udledningen af CO2 forbundet med transport med så meget som 1/3, kan det dertil desuden adderes. Europaller har nemlig en høj værdi som returpaller af den årsag, at de kan bruges på mange fragter, uden at kvaliteten svækkes.

Derimod fremstilles plastpaller hyppigst som paller til engangsbrug, eftersom de ikke er lige så solide som europaller. De har på samme tid det gode, at plastpaller modsat træemballage ikke påvirkes af vind og vejr, fordi det betyder, at de bevarer den samme vægt og størrelse, lige meget om det står ned i stænger, eller solen skinner. Gode plastpaller produceres nemlig af en type af plast, der er 100 % genbrugeligt. Det er heller ej nødvendigt, at du ofrer naturvenlighed, udelukkende fordi du vælger at anvende plastpaller frem for europaller. På den anden side er de betragteligt lettere, og derfor egner de sig perfekt til fragt med f.eks. luftfartøjer, fordi den tilladte vægt af gods her er låst.

Om plastpaller eller europaller bedst egner sig til lige præcis dit fragtbehov, må derfor være et hundrede % styret af, hvad du bedst kan lide. For folk i kargoindustrien, går jobbet hovedsageligt ud på at perfektionere fragtvilkårene, så arbejdet fremskrider så simpelt og samtidig går hurtigst muligt. At benytte de rigtige paller, er også af den årsag enormt afgørende, eftersom de enkelte typer af paller råder over uens plusser.