Skøre jeg skal af sted på musikefterskole efter sommerferien og glæder mig så meget til efterskole drama & efterskole sang

Undertegnedes kommende ni mrd kommer sandelig til at blive det lækreste jeg har oplevet, og det bunder i at moi her starter på efterskole. Sang & teater/drama må yours truly erklære mig bestemt lykkelig over, så jeg efterlyser for tiden efter den bedste musikefterskole tæt på Karup eller Ulfborg. På den måde bliver der ikke alt for langt når jeg skal hjem til mine forældre i weekenden.

Skøre jeg har studeret 2 historier af girls, som sidste år skrevet om at bo på 1 efterskole. Drama-linjer er der ikke ret overvældende mængder af bloggere, der skriver og fortæller om, men musikefterskole har smarte jeg fundet noget om. Hvis lille jeg søger efter efterskole drama kommer der tillige to-tre ganske gnækkeren oplevelser fra efterskole drama – I ved efterskole drama, som I at piger kommer helt op og skændes. Men de fleste af tøserne beretter dog om at leve på en musikefterskole og øvrige efterskoler med masser af nye venner og sjove aktiviteter.

Frøken Gaga her drømmer om at optræde og synge, så of course skal moi på en musikefterskole og afprøve teater og efterskole sang. Det bli’r rigtig godt. Nå ja undertegnede må hellere se at google fremadrettet musikefterskole, efterskole drama og efterskole sang og opdage, hvad søgefeltet viser for mit år på efterskole. Bye bye.

Ingen af pigerne er desværre friske på musikefterskole med fokus på efterskole drama og efterskole sang. Alma kan ikke lide at møde fremmede mennesker, og derfor vil pigen absolut ikke af sted på efterskole. I mens Charlotte er lykkelig for heste og sport og hun vil derfor på en en efterskole, hvor hun kan ride frem for en musikefterskole. Ergo skal jeg af sted uden at kende nogen i forvejen. Gisp.