Skriv angående sidste skoledag, fantasi samt sidste skoledag udklædning

Herhjemme bliver der set overdrevet frem til sidste skoledag. Men tøsen har endnu ikke fået overblik over sit sidste skoledag kostume. Det er meget gennemgående tøsen på nuværende tidspunkt endnu ik at være afklaret omkring hendes sidste skoledag udklædning. Det her med at fravælge noget er hele tiden svært for tøsen, og åbenbart er tøjet til sidste skoledag åbenbart intet særtilfælde.

Jeg regner med inden længe at forhøre barnet, hvorvidt hun har fået gang i tankerne om sidste skoledag kostume. Jeg tager lidt for givet at barnet ikk er påbegyndt med at lave sidste skoledag udklædning, for vi andre har ik set symaskinen forlade sin plads. Men min pige kan of course også have valgt et sidste skoledag kostume, der ik nødvendiggør redesign og syning.

Skal hun være Jack Sparrow, Paris Hilton, en minion eller engel? Lea-Christine er almindeligvis ganske fantasifuld, og derfor ville det ik undre mig, såfremt barnet finder på et styks skøn og cool tanke til sit sidste skoledag kostume. Hun har ikkede evner fra mig, og min gamle sidste skoledag udklædning kom fra en skør forretning med salg af sidste skoledag kostumer, parykker og overskæg. Barnet har tidligere i kunstigt hår, men herudover sammensætter hun helst uden hjælp og syr også.