Små laster: Ham derhjemme har en slags e cigg vätska der hedder five pawns mens jeg dyrker mine bland-selv godter fra nede på hjørnet

Sirlige jeg har i flere uger gået & stukket til kæresten om, hvorvidt han ikke ku’ holde op med at ryge. Min kæreste forsøgte et par omgange, men rygestoppet er ganske svært for ham. For tiden fandt vi et stk overenskomst: elektriske cigaretter med brug af noget e cigg vätska - www.e-bloss.se/e-juice/e-cigg-vatska-blanda-selv, fra five pawns - www.e-bloss.se/e-juice/e-vatska-five-pawns, . De cigaretter dufter jo helt behageligt.

Vi opfatter at e-cigaretter sku’ vær’ bedre helbredsmæssigt + endvidere så stinker hjemmet ikke længere af rulletobak. am kærestens e-cigarett vätska af mærket five pawns er med en hel masse dufte og smage af for eksempel frugt. Det sætter jeg virkelig stor pris på. Selvom ham min kæreste kun smøgede den udendørs på terrassen, så var tobakslugten evig og altid ved hans tøj og skæg.

Min kæreste hørte omkring five pawns e cigg vätska fra sin bedsteven. Det e-væske lader til at være meget anvendeligt, idet han vidst kan selv trappe langsomt ned på dosis af nødvendig nikotin med det e-cigarett vätska af brandet five pawns. Det kan vel i modsætning til e cigg vätska vær’ besværligt at styre ved brug af plastre. På samme tid har han efterlyst fornemmelsen af at have en cigaret mellem fingrene. Når han benytter five pawns e cigg vätska skal han på egen hånd bestemme alt det med styrken af nikotin, indholdsstoffer og smage, og ved brug af five pawns slipper han vidst en hel del skadelige partikler fra tobakken. Skøønt med e-cigarett vätska, fordi jeg håber jo på at beholde ham ved godt helbred så længe som muligt.

Så nu har jeg den lille dårlige vane omhandlende mine bland-selv godter plus derefter nyder han sin e cigg vätska. Dét synes vi er ganske finurligt.