Som mor tilbyder jeg min datter udklædningstøj og hatte til udklædning både her og i børnehaven

Hvis valget lå hos Rosa, så var pigen iklædt Frost udklædning {http://dramashop.dk/page/udklaedning-33/}, klædt som rødkælk eller i andet udklædningstøj - http://dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm – hver eneste dag. I de seneste uger er det kun udklædningstøj hun gider lege med. Ja lillepigen er ikk dumpet ned ret langt fra stammen, for mor her er også meget tilfreds med hatte til udklædning {http://dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19/} og andet udklædningstøj. Gud ske lov bliver der ikk kommenteret over, at undertegnede påfører mig dele fra udklædningstøj eller hatte til udklædning. .

Ligesom jeg er datteren glad for udklædning, hatte til udklædning og udklædningstøj. Så nu hvor jeg skal til at beslutte, den nye daginstitution tøsen skal flytte over i, da ser jeg frem til at prioritere efter om stedet tilbyder hatte til udklædning og andet udklædningstøj og at der prioriteres udklædning og personlighedsleg.

Udsalget er netop afsluttet og i den forbindelse har jeg forkælet tøsen med nyt udklædningstøj som hun kan vokse i. Hvor andres unger går efter en gang i Tivoli eller Barbie og Lego, der er vores unge blot vild med udklædningstøj og hatte til udklædning.