Som værende vikar Slagelse får du både variation & udfordringer, samt du skal aldrig søge efter arbejde

Jeg ville helst have en pause, dengang jeg blev færdig med HF, samt jeg vidste samtidig faktisk ikke, hvad for noget jeg ville arbejde indenfor. Jeg havde fået nok af skolen, så jeg blev enig om at prøve et friår. Uheldigt nok havde jeg ingen formuer til at tage på store rejser, så jeg valgte som alternativ at opsøge et job, så jeg fik mulighed for at få råd til universitetet. Jeg skulle kun have nogle penge, så jeg var egentlig temmelig uinteresseret i, hvilken slags beskæftigelse det blev til. Jeg besluttede faktisk at få fat i et vikarbureau, for uheldigvis fandt jeg jo ud af, at det ikke sådan var så let at opsøge et job & de var lykkeligvis klar til at assistere mig med at finde et job. Det viste sig rent ud sagt at blive en rigtig betænksom udvej, så jeg blev vikar Roskilde.

Som værende vikar Slagelse tilbydes man hurtigt en stilling, uden at man selv behøver bruge tid på at lave utallige opslag. Folk har folk mulighed for at læse ens styrker plus ulemper, såfremt de mangler en vikar Næstved, for selskabet danner ens personkarakteristik. Man formår ikke på noget tidspunkt at miste begejstringen for sit arbejde, da man som vikar Næstved dertil udelukkende bliver hyret i lidt tid af gangen. Det er nu nogle måneder siden, jeg blev ansat som vikar Roskilde, plus jeg føler egentlig, at det virker temmelig godt. Jeg ligger inde med adskillige netværker i mange virksomheder, således at hvis jeg engang opdager, hvad for noget jeg ønsker at uddanne mig til, bliver det forhåbentligt ikke lige så umuligt af finde beskæftigelse.