Sportsefterskole, musikefterskole eller international efterskole? Undertegnede har gjort mit valg

Undertegnede er så opstemt alt sammen fordi utålmodige jeg snart tager på efterskole. Yes. De sidste mange måneder har det været min drøm, og her i denne uge valgte jeg med hjælp fra Mor og Allan den rette skole. Forvirrede jeg tænkte også på, hvorvidt jeg skulle tage en sportsefterskole, international efterskole eller musikefterskole. Hjerteveninden vil tage på international efterskole, og på den baggrund grublede jeg over, hvorvidt undertegnede burde vælge den samme som veninden. Men hermed har jeg besluttet mig for den efterskole, der både er musikefterskole/sportsefterskole, samt der tilbyder international fag inklusive Europature, så det ligner en international efterskole.

Ubeslutsomme jeg har gået og været bims, hvorvidt jeg var klar til et styks international efterskole i udlandet væk fra mine forældre, min lillebror og veninder. Sandsynligvis er denne efterskole en ret udgang & det bliver enormt spændende at begynde og påbegynde både musikefterskole samt sportsefterskole. Utålmodige jeg går og tripper efter at se skolen plus sige dav til den nye roomie og høre, hvorvidt hun har valgt sportsefterskole samt musikefterskole eller både musikefterskole + sportsefterskole netop som undertegnede. Og jeg ser frem til maden, sporten og festerne og musikken.

Andrea drager på international efterskole i England i mens at jeg tager på musikefterskole/sportsefterskole. svært ved at mangle hende, men heldigvis kan vi videochatte og tillige skrive gammeldags postkort over vandet mellem min sportsefterskole og musikefterskole og hendes international efterskole. ved at mangle veinden, men heldigvis kan vi ses på webcam samt også forfatte fine skrivelser ml international efterskole og min sportsefterskole plus musikefterskole.

Ubeslutsomme jeg har følt mig forfjumret, om hvorvidt jeg skulle vælge et stk international efterskole langt væk langt fra mine forældre, veninder og min lillebror. Dog er denne efterskole den optimale konsekvens & det bliver absurd spændende at opstarte og gå på såvel sportsefterskole plus musikefterskole. Stakkels mig går og tripper efter at se skolen & træffe den nye værelseskammerat og høre, hvorvidt hun har valgt musikefterskole plus sportsefterskole eller måske såvel sportsefterskole og musikefterskole netop som undertegnede. Og jeg ser frem til maden, musikken, festerne og sporten.

Vi ses jeg giver lyd fra mig opholder jeg mig på den fine sportsefterskole/musikefterskole, i mens barndomsveninden er optaget på international efterskole. Surrealistisk.