Svampegummi, kantlister og også gasfjeder – hvad er det…?

Om end det ej er en ting, som vi særligt ofte render og spekulerer på, fylder en ting så umiddelbart ubetydelig som gummi egentlig abnormt meget i vores hverdag i nutidens verden. Du og jeg benytter ganske enkelt op til flere hverdagsting, der er lavet af gummi – deriblandt feks gummistropper, kantlister » www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/kantlister-beskyt-kanter-og-hjoerner-med-de-bedste-kantlister,, gummiplader, svampegummi » www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter, & gummimåtter » www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser, – hver evig eneste dag. Genstande som for eksempel en gasfjeder, svampegummi eller gummiplader er måske noget, som ej helt så mange bruger, men som stadigvæk er af betydning for vores almene liv.

Som følge deraf er gummi et virkelig praktisk & reelt aldeles uundværligt stof. Hvilket materiale skulle vi alternativt producere kantlister af? Og hvordan skulle vi kunne manifakturere gummiplader, gummimåtter og gummistropper, hvis ik gummien fandtes for os?

1 af materialets hovedsagelige fordele er ligeledes materialets store brugbarhed. Materialet gummi kan nemlig være både ufleksibelt & blødt & kan således bruges til mange uensartede ting. Gummistropper er for eksempel fleksible, hvorfor de må fremstilles af gummi, der er blødt. Kantlister & gummiplader er imidlertid produceret af ufleksibelt gummi, der ikke på samme måde kan bøjes og strækkes.

Såfremt du fremover støder på enten gummimåtter el. svampegummi, kunne du evt. være mere bevidst om, at et temmelig betragteligt antal af tingene, som vi bruger hver dag, reelt er fremproduceret af hårdt eller blødt gummi, selvom det dog er et fåtal, som bemærker at det er sådan. Men dette er ikke længere gældende for dig.