Taget trænger virkelig til et stk. vidsgående algebehandling

Grønne alger på vores tagbeklædning må være noget, størstedelen af gennemgår. Os medtaget. Nu må tagbelægningen igennem én habil algebehandling {http://alge-stop.dk/algebehandling/}. Vi syntes slet ikke, at grønne alger er ødelæggende for taget, men for et par dage siden illustrerede fruens arbejdsmakker mig, at algerne ligger præcis som et styk svamp på tagbelægningen og optager fugtighed. Vandet siver så ned i tagkonstruktionen hvorefter fruen og jeg kan bøvle med forringet fugtighed og frostsprængninger. Altså at ende med en hærget tagbeklædning fordi konen og undertegnede ikke tog os sammen for at fjerne de grønalger, det er virkelig for tykpandet. Så snart frosten er forbi, starter konen og jeg på algebehandling på tagbelægningen. Hanne og jeg er blevet i tvivl, om vi to finder overskud til kun os to at ordne slæbet. Jeg kan forstå på flere debatsted, at en del tvivler på, hvordan de helst bør gribe det an, – folkene snakker om, fordele og ulemper ved at rense tagbelægningen med knægtenes super shooter vandpistoler. Diskussionen virker meget ubehaget. Naturligvis har undertegnede da andre ting jeg hellere vil spendere klejnerne på, men konen og jeg orker ikke, en proces, som skal tage en evighed. Og jeg er sgu ikke oppe at køre ved forestillingen om at gå oppe på villaens ta og hælde tagdækket i snasket sæbe – jeg ved ikke hvad man nu skal bruge ang. algebehandling. Fruen og undertegnede synes, det er en ting der nok skal betale sig at få en fagmæssig algebehandling. Næste stop vil blive at samle et par reelle introduktionstilbud og så ikke vente yderligere med vores algebehandling.