Tiden som græsenke er klaret – mandens ac kurs er nuslut

Min husbond manglede en ac certifiering - http://eduterm.se/kmo/, da han har habilt arbejde omhandlende aircondition og køleanlæh og sådan noget. Moi rystede jeg lidt i bukserne for ideen om at skulle være ganske alene i først 3 dage og derefter 5 dage og nætter med Irma , der mandag bliver fjorten uger. Det har føltes anstrengende, men gudskelov har sviger mor Charlotte været på besøg og bud på middagsmad og samtidig aflaste hende den trætte en smule, hvis jeg har trængt til at sove lidt og få handlet ind. Den nybagte mor her kan virkelig anbefale et totalt fint bekendtskab med sin svigermor, mens din husband er væk på ac certifiering.

Det været nogle strenge nætter på det sidste. Min værre halvdel har i første omgang rejst afsted på lang weekendrejse med herrelogen, og så var han kun herhjemme en enkelt overnatning før han fór afsted til kylteknisk utbildning – en omgang svensk kørende kursus der resulterer i en ac certifiering.

Undertegnede forsøger at holde mig orienteret om Torbens fag. Nu hvor han er hjemme fra ac certifiering/kylteknisk utbildning kan jeg forstå, hvordan min mand har fået mere viden om varmepumpesystemer, haft om at overholde kyoto-aftalen og hvordan han ordnet problemer med driften. Alt dét tænker jeg er virkelig godt gået af sådan et styk ac certifiering som kun er på tre til fem dage. Konklusionen er at det bliver rigtig positivt for manden – inklusive vores rådighedsbeløb – at han kom af sted på kylteknik utbildning . ny ac certifiering tilbage I den lille familie igen. .