Trampoliner i varierende størrelser

Her i mandags købte jeg en havetrampolin som gave til min datter, af den grund at det var hendes fødselsdag. Min datter går til springgymnastik, og hun har i lang tid gerne villet have en stor havetrampolin, og af den grund at hun har plaget mig så længe, har jeg spenderet penge på den til hende. Hvad gør du ej for at glæde dine børn?

Rigelige varierende trampoliner var der, men jeg købte den største havetrampolin, som de havde, sådan så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. En trampolin - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx – , som den jeg brugte penge på, er temmelig dyr, men jeg har sparet op til hendes gave længe, så jeg havde glædeligvis råd til at erhverve den. Dog skulle jeg give ekstra for at kunne få en trampolin med sikkerhedsnet rundt om, men hellere det, end at min datter vil falde ned og slå sig. Det er uansvarligt at erhverve trampoliner uden et net til især små børn, mener jeg. Meget henrykt for at have fået en trampolin er min datter. Faktisk hopper hun plus øver spring til gymnastik på den hver eneste dag. Hun har tillige haft mange veninder på besøg, der har prøvet trampolinen, og min datter og hendes venner har det utrolig skægt, idet de hopper sammen. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været alle pengene værd, og jeg vil gerne anbefale den til andre forældre, som har børn, der gerne vil have en trampolin.