Tre forskellige musiklinjer på musikefterskole

Vil du gerne spille genren klassisk musik? Vi er en musikefterskole , www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole, med den genre. Ottende, niende el. tiende klassetrin kan du tage på vores efterskole og tillige lave det, som du er glad for: nemlig at spille klassisk musik. Ligegyldigt om du har musik som fritidsinteresse, el. du ønsker en karriere i det musikalske univers, er der plads til alle unge på denne efterskole. 3 varierende musiklinjer har vi hos os på vores musikefterskole: orkesterlinjen, en klaverlinje samt en kor- og teaterlinje, og dermed kan vi garantere, at du har mulighed for at lave præcis det, du gerne vil. Et skønt skoleår med klassisk musik, nye venner og veninder, udlandsrejser foruden talrige andre uovertrufne begivenheder, kommer du til at få hos os.

Her på vores musikefterskole vil du naturligvis have de generelle fag, men du vil samtidig få klassisk musik undervisning af lærere, der har en konservatorieuddannelse. Et par gange om ugen vil du have eneundervisning, og du vil få 1 time til at spille og øve dig i alle morgener. Dertil kan du få kompetent vejledning om din efterfølgende udvikling i musik, såfremt du kunne tænke dig det.

Vores tre musiklinjer her på vores musikefterskole inkluderer flere varierende musikinteresser. Vi har musiklinjer til dig der synger og laver teater, til dig som spiller på et orkesterinstrument foruden til dig som kan spille klaver. Ud over vores linjer er der mange forskellige andre fag, og her kan du blive lært talrigt relevant i forhold til musik osv. Du kan blandt andet blive lært, hvordan du kommer af med din skræk for scenen.