Vedrørende undertegnedes hårplejerutiner og brug af HH Simonsen wet brush, ID voks og John Masters Organics

En ting jeg vender tilbage til inden for hårpleje er ID voks [http://www.cleanskin.dk/collections/id-hair], min HH Simonsen wet brush [http://www.cleanskin.dk/collections/hh-simonsen] og John Masters Organics [http://www.cleanskin.dk/collections/john-masters].

Du kan både få ID voks til kort hår og langt hår, og of course har jeg taget produktet til en længere frisure. Den har navnet ID voks hard gold holder det opsatte hår i flere timer. Når jeg bruger curlere holder det mere med ID voks. I Inden jeg første gang brugte ID voks, der holdt stylingen ik mere end et par timer. Men krøllerne holder med ID voks.

Til hverdag er min HH Simonsen wet brush svær at undvære. Den børste fungerer godt til pigens rodede hårpragt som følge af løben og leg i børnehaven og mor her benytter den desuden selv. Både når garnet er vådt og tørt smutter HH Simonsen wet brush uden problemer gennem lokkerne. Herligt. Så HH Simonsen wet brush er pigernes favorit.

John Masters Organics er som du kan høre på navnet øko hele vejen igennem og fra John Masters Organics bruger jeg igen og igen hårkur + santvandssprayen. Hårkuren går faktisk ind og giver et let hold, så din frisure bli’r lige i skabet. Det er min yndlings indenfor John Masters Organics.