Vha. fejlfri aflæsning af husets energimåler kan du have et 100% rigtigt varmeregnskab

Jeg har endelig fået opsat en forbedret energimåler » http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/, i skabet i huset, der gør det simplere ift. aflæsning » http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, samt varmeregnskabet. Modellen er lavet med en lang række connection possibilities, foruden at energimåleren er i besiddelse af en meget stor nøjagtighed. I mit kvarter er vi opstartet med en omfattende renovering. Almindelige rum som toilet/bad og køkken & for eksempel andre nedløbsrør, involverer renoveringen naturligvis. Men oveni omkring energisiden, ændres forholdene.

Derfor er jeg tilfreds med min nye energimåler, idet jeg på denne måde har vished for, at det var en aflæsning med største nøjagtighed. Fordi jeg vil anvende denne aflæsning til mit private varmeregnskab » http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html,, foruden at boligforeningen vil også bruge aflæsningerne, for så udregner de et fælles varmeregnskab der har en plan over, hvor mange penge alle os beboere respektivt må månedligt skal regne med forud at betale til energiregnskabet. Min nye energimåler, jeg fik ophængt, går under navnet ultralydsmåler. En lang række plusser omkring denne model ser jeg.

Min måler har ubegrænset kommunikation. Aflæsning skal foretages på navngivne datoer af måleren i min lejlighed. Og dog, jeg er ikke sikker, for sådan skulle jeg når jeg aflæste den, jeg havde før. Hvorvidt denne er så tjekket, at energiselskabet evner at udføre varmeaflæsningen fra distance, er jegselv ikke underrettet. Hvorom alting er, er det afgørende at få registreret en aflæsning for at holde styr på det.