Vi skal bruge penge på nogle spritnye tæpper

Min fyr og jeg er ved at lave en anseelig renoveringsopgave derhjemme. Stuen og soveværelset skal nemlig istandsættes. F.eks. vil vi erhverve spritnye gardiner, på grund af at de liftgardiner, vi har nu, er særdeles ødelagte. Vi har dog et problem. Vi, min fyr og mig, kan ej finde ud af, om vi skal bruge penge på gulv såvel som tæpper el. væg til væg tæpper. Formentlig kommer vores helt nye liftgardiner til at være i lyse farver, således at værelset ikke virker så mørkt, til trods for at vi har gardinerne trukket ned. Spritnye liftgardiner ser jeg frem til at købe. Gulv med tæpper kunne jeg godt tænke mig, på grund af at jeg synes, det er kønnest, men min fyr vil gerne have væg til væg tæpper, grundet at det ser hyggeligt ud. Han siger yderligere, at vores tre unger ej slår sig ligeså nemt, når de fjoller rundt indenfor med væg til væg tæpper. Jeg synes dog stadig, at vi burde købe gulv & tæpper, pga. at det da slet ikke er meningen, at vores børn skal lege så voldsomt indenfor. I det mindste er min fyr og mig enige om liftgardinerne. Jeg håber, at vi også snart kan blive enige om vores problem ifm. tæppet, af den grund at vi jo derudover har et væld af andet at nå end tæpper.