Vi vil i gang med projekt praktisk gris fyldt med tagmaling, hulmursisolering og tagrens

Endelig skal kæreste og mig starte medet projekt med kig på tagrens, tagmaling og hulmursisolering. Der er sparet op i en periode, og derfor kan ham og jeg nu finde penge så vi kan give hjemmet sådan en godgørende hånd som huset fortjener. Manden og mig har efterhånden levet her i årevis sammen vores to piger. Børnene er nu blevet mere selvhjulpne, og det giver plads til at komme i gang med tagmaling, tagrens og hulmursisolering, for det trænger villaen til.

Hulmursisolering kan lyde som en upraktisk ide, hvor vægge skal fjernes og der skal være håndværkermænd i lang tid. Men hulmursisolering er gudskelov ret meget enklere end først forventet. Ved hulmursisolering borer håndværkerne huller i fugerne og stopper isolerende materiale den vej ind .

Vores tag har en fesen mørkebrun kulør og er gammelt. At man ku’ gøre noget vha tagrens og tagmaling, vidsteikke lige, før en arbejdskollega forklarede Tage omkring dette. Tagmaling kan give det sorte/mørkegrå tag, vil klæde vores villa enormt. Og så lige med et styk tagrens inden da, så bliver villataget pænt at se på som tidligere. Taget fejler sgu egentligt ikke det store, som en smule tagrens og tagmaling ik kan rette op på.