Vil du have løst de væsentlige spørgsmål omkring tilværelsen? Find din efterskole

Dengang jeg blev færdig med 10. klasse, føltes det overhovedet ikke som om, at jeg var klar til voksenlivet. Jeg var overhovedet ikke klar over, hvad for en retning, jeg ville begive mig ind på, eller hvad jeg egentlig kunne være okay til. Overraskende nok var det min farbror, der fandt frem til den ultimative løsning – en kristen efterskole. Sådan en kristen efterskole havde faktisk hjulpet ham ganske meget, da han selv havde befundet sig i samme knibe, som mig selv, dengang han var ung.

Vha. en kristen efterskole, vil man få lov til at få svar på de vigtige spørgsmål i livet, i fællesskab med en masse unge, som har de samme problemer. Find din efterskole, samt du vil kunne udforske dine færdigheder plus skabe kammerater for livet. En kristen efterskole på Fyn valgte jeg, og der var der et fastlagt skema hver uge, med god kost og idræt. Samhørighed blev uden diskussion en af de væsentligste begreber på efterskolen, plus derfra har jeg lært at samarbejde plus tage åbent imod nye idéer. Ingen føler sig udenfor: på en kfum efterskole bliver her derudover plads til enhver, plus enhver går derfra med stærke venner såvel som en forbedret tilgang til tilværelsen.

Min bedste vejledning bliver: find din efterskole, dette bliver et eventyr, du aldrig nogensinde fortryder.