Vil psykoterapi forandre din dagligdag?

Dygtig plus ansvarsfuld ønsker man hyppigst at være, som en ansvarlig voksen. Idet man er nødsaget til at bede om rådgivning eller ender i besværligheder, som man ikke er i stand til at klare selv, kan det virkse som et personligt fald. Imago terapi bør blive en fantastisk god løsning, hvis problemerne er af følelsesmæssig oprindelse. At erklære, at man har en dæmon, er tit det primære skridt mod en løsning. Når man går til imago terapi, er dette skridt allerede overstået. Anvendende en psykoterapeut kan dine følelser problemløst udvikles, så du kan få betydelig forbedret livskraft. I begyndelsen vil udfordringer føles små, men de vil gradvist blive større samt i sidste ende gå ud over dagligdagen.

Oveni kan det synes hårdt at indrømme overfor sig selv, at ægteskabet eller en lignende personlig relation ikke kører perfekt. Med den bedste parterapeut vil I snart få samlivet til at køre på ny, plus parterapi giver dig rammerne til at acceptere de hæmninger, du oplever med din ægtefælle.

Du bliver ikke på noget tidspunkt nødsaget til at synes, at du sidder ensom med dine erfaringer, plus ved hjælp af gruppeterapi vil du udvikle dine sociale kompetencer. Det vil blive en vigtig ting at vide, at du ikke kan siges at være den eneste, der har behov for hjælp – og du bliver ikke den eneste til gruppeterapi. Styrken til at løse dine eksistentielle problemer kan du tilbydes brugende gruppeterapi ved en erfaren psykoterapeut , så du i stedet har mulighed for at fokusere på tilværelsens mange smil.