Vores fælles største fremtidsønske er et arkitekttegnet hus…

Nu er det tid til, at husbonden og jeg flytter i hus. I længere tid har min bedre halvdel og jeg boet i en forholdsvis lille beboelse inde i Hellerup by. Men lige nu er tiden inde til, at vi føler for at bo i en rigtig husblok. Den drøm må begribes i forbindelse med, at vi tænker, at der ik går lang tid, inden vi skal ha’ børn! Vi ønsker et arkitekttegnet hus [www.bimdesign.dk/privat1], fordi kæresten og jeg har den mening, at de er de skønneste. Men derudover også af den grund, at kæresten og jeg ved, at en ombygning også hurtigt kræver et nyt lån i banken. Kæresten og jeg har i flere måneder været i tvivl om: hvad koster en tilbygning - www.bimdesign.dk/m2-priser, egentlig. Men nu har vi gransket dét, og kan se, at en ombygning på ingen tid bliver mere bekosteligt end et arkitekttegnet hus, hvormed vi selv kan få lov til at tage alle beslutningerne. Det har været vores drøm lige siden, at vi blev kærester at bo i et arkitekttegnet hus!

Om ikke så lang tid aflægger vi et visit hos arkitekten, der skal udforme et såkaldt arkitekttegnet hus til os. & min udkårne og jeg medbringer naturligvis samtlige af vores påhit, og så må vi se, hvilket noget af det, der kan realiseres. Dét omhandler selvfølgelig, hvor mange gysser, vi tænker at bruge på et arkitekttegnet hus. Men som just forklaret, havde vi allerede gjort os det klart, hvad en ombygning beløber sig på, & dét ville mindst løbe op på de samme penge som et arkitekttegnet hus. Min udkårne og jeg har tillige analyseret: hvad koster en tilbygning når man iberegner alle udgifter, som der er når man bygger om. & det er i nogen grad akkurat så pebret, som både en ombygning samt et arkitekttegnet hus. Så vi er sikre på vores ide om et arkitekttegnet hus. Og vi kan bestemt ej vente med at få vores helt eget sted. Og min bedre halvdel og jeg bliver glad af tanken om, at et herligt familieliv med små rollinger skal igangsættes i et fortrinligt arkitekttegnet hus!